Activitats destacades a la Biblioteca de Can Mulà-Jordi Solé Tura per al mes de novembre

La biblioteca de Can Mulà-Jordi Solé Tura es converteix en un punt de trobada literari i cultural per als amants de la lectura i la reflexió aquest novembre. Amb una gamma variada d’activitats, des de clubs de lectura fins a presentacions de llibres i tallers per a nens, la biblioteca ofereix una diversitat de propostes que captiven tot tipus de públic.

Divendres, 3 de novembre: Club de lectura en francès A les 17 hores, el Club de lectura en francès presenta “L’adversaire” d’Emmanuel Carrère. Una oportunitat única per explorar aquesta obra sota la guia experta de Carles Estrada de l’Escola Oficial d’Idiomes de Mollet del Vallès. Cal inscripció prèvia i l’entrada és gratuïta.

Dimecres, 8 de novembre: Club de lectura Entre línies A les 19 hores, el club se centra en “Gran ocell de silenci” d’Àfrica Ragel. Dirigit per Susanna Rincón, requereix inscripció prèvia i l’entrada és gratuïta.

Dijous, 16 de novembre: Presentació del llibre A les 18.30 hores, l’esdeveniment destaca “Síria sense flors” de la poetessa local Cristina Àlvarez, presentat per Montserrat Tura. L’entrada és lliure per a tothom interessat en aquesta creació literària.

Divendres, 17 de novembre: L’Hora del Conte A les 17.30 hores, l’activitat està dedicada als més joves, amb “Jo no tinc Siri” de Núria Alonso, destinat a infants de 5 a 8 anys. Aquesta activitat està inclosa dins del projecte Bibliolab, i les places són limitades. Cal inscripció prèvia.

Dimarts, 21 de novembre: Club de lectura Pla 9, Quin món, aquest! A les 19 hores, el club aborda “La cita” de Katharina Volkmer, conduït per Héctor Calvet. Cal inscripció prèvia i l’entrada és gratuïta. Per a més informació, podeu consultar el bloc: http://pla9.blogspot.com

Divendres, 24 de novembre: Club de lectura en anglès A les 17 hores, el Club de lectura en anglès presenta “Three men in a boat” de Jerome K. Jerome, conduït per Natalia Nefedova de l’Escola Oficial d’Idiomes de Mollet del Vallès. Cal inscripció prèvia i l’entrada és gratuïta.

Dimecres, 29 de novembre: Club de lectura Mirada Lila A les 19 hores, el club ofereix una sessió sobre “Páradais” de Fernanda Melchor, conduït per Susanna Rincón. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Club social La Llum. Cal inscripció prèvia.

Del 13 al 24 de novembre: Exposició: Controles? L’exposició “Controles?” organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, posa el focus en la prevenció de les drogodependències i el bon ús de les tecnologies de la informació i comunicació. Aquesta exposició proposa reflexions i informació per fomentar actituds responsables, tant per part dels joves com de les famílies, abordant temes crucials com la prevenció del consum de drogues i l’ús problemàtic de les pantalles pels nens i nenes.

Una gamma d’activitats àmplia i enriquidora espera als visitants a la Biblioteca de Can Mulà-Jordi Solé Tura aquest novembre, fent de la lectura i el coneixement una experiència col·lectiva i compartida.