Toni Cots i Esther Freixa del CRA’P presenten a Can Gomà “Errància-Paisatges de la memòria”

El Centre de Recerca i Producció d’Arts, conegut com a CRA’P, ha revelat el seu programa cultural per al mes de novembre.

El punt d’inici d’aquesta aventura cultural és el Teatre Can Gomà el 4 de novembre a les 20h. Toni Cots i Esther Freixa, fundadors de CRA’P, presenten la peça titulada “ERRANCIA– PAISATGES DE LA MEMÒRIA”. En aquesta representació, el públic serà transportat a paisatges embolics, amenaçats per la foscor de l’oblit i la pèrdua en els plecs del temps. Mitjançant imatges, paraules i cants, s’obre un diàleg que ens convida a explorar el món de l’exili i la supervivència. Aquest espectacle és fruit de la col·laboració de CRA’P amb el programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet.

Les entrades per a aquesta presentació es poden adquirir online a molletvalles.koobin.com o de manera presencial al Centre Cultural la Marineta i al Teatre Can Gomà abans de l’espectacle, però s’ha de tenir en compte que les places són molt limitades.

D’altra banda, el 10 de novembre, de 19:30h a 21:30h, CRA’P presenta, en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat, un programa de vídeo amb col·loqui posterior anomenat “MEMÒRIA I RESILIÈNCIA”. Aquesta sessió abordarà els límits que separen la raó de la condició humana, explorant els confins de la realitat i reflexionant sobre la violència intrínseca a qualsevol tipus de guerra. Les projeccions dels films Inner Lines de Pierre-Yves Vandeweerd, en VOSE i subtitulat al castellà, juntament amb el film Con altri occhi (Amb altres ulls) d’Alessandro Quaranta, formaran part d’aquesta interessant proposta.

Aquesta activitat tindrà lloc al Centre Cultural la Marineta i l’entrada serà gratuïta, tot i que l’aforament serà limitat, per tant, es recomana arribar amb temps per assegurar-se un lloc.