El Consell Nacional dels comuns tindrà cinc representants de Mollet

Marina Escribano una de les cinc representants de Mollet

Aquest dimarts 7 de novembre, s’ha celebrat a l’institut Aiguaviva de Mollet, l’assemblea de comuns del Vallès Oriental, amb un ordre del dia que ha incloïa un informe polític, la presentació candidatura a l’executiva comarcal i al Consell Nacional, així com la constitució d’avals per part de l’assemblea.

Tal com indica la normativa interna de la formació política, i atès que correspon incorporar membres a l’executiva comarcal i al Consell Nacional de Catalunya En Comú en representació del territori del Vallès Oriental, s’ha celebrat una part del procés: la presentació de la candidatura i la recollida d’avals de l’assemblea comarcal.

Les persones que formen part de la candidatura per a l’executiva comarcal territorial són Antoni Segura, de Montmeló; Francisco León, de Lliça d’Amunt; Cristina Poveda, de Martorelles; Blanca Valero, de Parets, qui també s’ha presentat per formar part del Consell Nacional.

Actualment, els i les conselleres nacionals de Mollet que formen part del Consell Nacional en representació del Vallès Oriental són: Marina Escribano, Mari Carmen Moya, Josep Torrecillas, Mireia Marín i Emília Macías.

En la presentació de l’informe polític, s’han tractat algunes qüestions d’actualitat política, destacant els passos i negociacions per aconseguir la formació de govern progressista a l’estat, i a nivell internacional, el genocidi a Gaza, el qual es denuncia i s’exigeix un alto el foc immediat.

Finalment, l’assemblea per unanimitat ha avalat la candidatura presentada.