Planten 650 arbres i arbustos a prop de l’AP-7 per frenar la contaminació acústica

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, conjuntament amb l’empresa Productos Aditivos, ha dut a terme una plantada d’arbres i arbustos per incrementar l’arbrat a la ciutat. La plantada es va fer el dissabte 11 de novembre a les 10 h a l’entorn de la pista d’atletisme i el Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo.

L’acció forma part d’una iniciativa a tres anys vista que compta amb la participació de l’ONG Árboles para siempre i que s’emmarca dins dels projectes de voluntariat i apadrinament d’arbres, escocells i zones verdes de Mollet que s’estan portant a terme actualment.

L’any passat es van plantar 120 plantes i enguany se’n n’han plantat 650, majoritàriament arbustos. L’objectiu de cara als tres anys és superar els 1.700 arbres i arbustos en un recorregut de 1.000 metres de longitud.

Entre d’altres, la plantada busca millorar el confort tèrmic; capturar i fer barrera dels contaminants procedents de l’AP7, i generar una pantalla contra la contaminació acústica.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa, Mireia Dionisio Calé, i la regidora de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Noa Monràs González.