El Consell Econòmic i Social de Mollet aborda els  reptes econòmics i estratègies en polítiques d’ocupació i formació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, UGT, CCOO, PIMEC i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès s’han reunit aquest matí en el marc del Consell Econòmic i Social. És la primera de les reunions que es fa coincidint amb l’inici del nou mandat. El Consell Econòmic i Social es va crear al 2018 i té com a objectiu fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Durant la trobada d’avui s’han abordat diferents temes en matèria econòmica i  social i per tal de seguir treballant conjuntament per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i elaborar programes per a la creació d’ocupació de qualitat.

Entre els temes que s’han tractat destaquen l’esment als criteris que es tindran en compte de cara a elaborar el pressupost municipal 2024. S’han abordat les inversions, tant les que s’han fet aquest any com les previstes i els reptes econòmics i estratègies en polítiques d’ocupació i formació de la ciutat.

El compromís del Consell Econòmic i Social és reunir-se periòdicament per tal de donar seguiment a les actuacions que s’han acordat.