Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

En el marc d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Mollet ha organitzat un seguit d’activitats per tal de sensibilitzar als molletans i a les molletanes sobre els residus que generen i la necessitat de prevenir-los per tal de preservar el nostre entorn.

Així, el 20 de novembre, es farà un taller de Zero envasos de 17 a 18.30 h al Centre Cívic Can Borrell. Un taller gratuït però cal fer inscripció prèvia al CC Can Borrell.

La resta d’activitats, totes gratuïtes i sense inscripció, tindran lloc el dia 23 de novembre al Mercat Municipal. Al matí d’11 a 13 h hi haurà instal·lada la Parada Verda i a la tarda, de 17 a 20 h s’organitzarà un Escape room, Parem els plàstics. A més, durant tot el dia es durà a terme la iniciativa Dia sense envasos d’un sol ús., Una acció amb la col·laboració voluntària de les persones paradistes del Mercat Municipal.

Totes les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona,  la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat i l’Agència de Residus de Catalunya.