Una trentena d’estudiants de Ravensburg (Alemanya) visiten Mollet

L’Ajuntament de Mollet va rebre aquest dimarts 28 de novembre una delegació d’estudiants i docents de l’Institut Gewerbliche Shule de Ravensburg, ciutat d’Alemanya agermanada amb Mollet del Vallès, que han participat en un intercanvi amb l’Institut Mollet.
A l’acte hi van assistir 20 alumnes i 2 docents de l’Institut Gewerbliche Shule i 20 alumnes i 2 docents de l’institut Mollet.

La recepció va anar a càrrec del tinent d’alcaldessa, Raúl Broto, i de la regidora d’Educació, Noa Monràs González. La regidora d’educació, Noa Monràs, va destacar la importància de fer aquests intercanvis i especialment amb una ciutat agermanada com és Ravensburg

Els alumnes de l’Institut de Ravensburg, tots ells de primer de Batxillerat, van arribar aquest dilluns i s’estaran a casa dels alumnes molletans fins dilluns vinent. Al llarg d’aquesta setmana els estudiants de Ravensburg visitaran Mollet, Barcelona, Girona o Sitges. El març de l’any vinent els estudiants molletans seran qui visitin Ravensburg.