Recepció institucional de l’Ajuntament de Mollet als alumnes més destacats dels centres educatius de la ciutat

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, han rebut aquest migdia als estudiants que han tret les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), així com l’alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d’Adults. Pel que fa a les PAU, enguany han aprovat la selectivitat 250 dels 260 alumnes dels centres molletans presentats.

Avui s’ha fet la recepció als alumnes de Mollet amb millores notes de cada centre educatiu. Pel que fa a la selectivitat cal destacar a Àngel Merino Pinto, de l’Escola Sant Gervasi, que amb un 9,6 ha estat el molletà amb la millor nota. La resta de millors notes de cada centre són David Doblas Hernández, de l’IES Gallecs, amb un 9,5, Laura Granados Martínez, de l’IES Vicenç Plantada, amb un 9,1, Ainhoa Fernández García, de l’IES Mollet, amb un 9 i Víctor Ruiz Aguilera, de l’Institut Aiguaviva, amb un 8,7. 

Pel que fa a la Formació Professional, l’alumnat més destacat ha estat Laia Gámez Sala, de l’IES Gallecs, amb una nota de 9,8 al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil, Míriam Mendoza Barcia, de l’IES Gallecs, amb una nota de 9,8 al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil, Imane Amjahad, de l’IES Gallecs, amb una nota de 9,5 al Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries i Alexandre Fernández Garcia, de l’IES Gallecs, amb una nota de 9,8 al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i finances i de l’Institut Vicenç Plantada, Gerard Faure Caselles, amb una nota de 9,28 al Cicle Formatiu de Grau Superior Ensenyament i Animació Socioesportives.

En relació amb el Centre de Formació d’Adults, l’alumne reconegut ha estat Lorenzo García Cruz valorant la seva trajectòria acadèmica després de cursar els itineraris complets (4 nivells) dels ensenyaments d’anglès i de COMPETIC (Competències en Tecnologia de la Informació i Comunicació).

Per l’alcaldessa Mireia Dionisio Calé, “per la nostra ciutat i per aquest Ajuntament, avui és un dia molt especial i emotiu perquè ens doneu l’oportunitat de posar-vos com a exemple què l’esforç i la constància sempre tenen premi“, afegint que “també voldria aprofitar aquest acte de reconeixement per posar en valor l’educació com a eina imprescindible per garantir la igualtat d’oportunitats”. 

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Noa Monràs González, els ha felicitat “després d’enfrontar i superar obstacles, dificultats i nervis no només per adquirir nous coneixements, sinó també per iniciar nous reptes i nous camins”. La regidora també ha volgut “reconèixer i agrair els suport que heu rebut dels vostres pares, familiars, professors i professores i centres educatius per arribar fins on heu arribat”.  

Els alumnes han rebut diferents obsequis de l’Ajuntament i un txec regal de 40 € euros del que la cooperativa Abacus col·labora amb la meitat de l’import.