Comencen les obres de millora de l’accessibilitat a l’edifici d’entitats de Jaume I

En els darrers dies, l’Ajuntament de Mollet ha començat els treballs de supressió de les barreres arquitectòniques a l’edifici d’entitats de Jaume I, 32, que inclouen la millora de l’accessibilitat a l’equipament i la reforma dels lavabos de la segona planta. L’actuació té un pressupost total de 40.600 €.

L’edifi de Jaume I acull actualment dependencies com els locals de Protecció Civil i de Mollet Hub. L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, Juanjo Baños González , i el president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Mollet del Vallès, Jordi Robles Cara, van inaugurar el passat mes de novembre la nova seu de Protecció Civil de Mollet del Vallès. La nova seu de Protecció Civil es troba a la 2a planta, en l’antic edifici de la Policia Local i que actualment també serveix de seu de Mollet Hub, en la primera planta.

La nova seu de Protecció Civil de Mollet va ser fruit de la reforma de les antigues dependències policials situades en aquest edifici de propietat municipal. A més a més de l’espai de sales i despatxos, en aquest edifici Protecció Civil també té espai per aparcar els seus vehicles.