El Casal Cultural obre les portes del Pessebre Monumental al Jardinet

Amb l’arribada de les festes nadalenques, el Casal Cultural de Mollet del Vallès obre les portes del seu Pessebre Monumental, una tradició que captiva els associats i la ciutadania en general. El Jardinet serà l’escenari d’aquesta obra, creada pels pessebristes i membres de la Junta, la Sra. Lidia Falcón i el Sr. Isidre Ribas.

L’esperada exposició, considerada una autèntica obra d’art nadalenca, ja es pot visitar des d’aquest passat cap de setmana. Tant els associats com el públic en general tindran l’oportunitat de submergir-se en l’encant del Nadal en un ambient acollidor i festiu.

A més, durant aquesta temporada, el Pessebre Monumental rebrà visites programades de centres escolars de Mollet, des del 5 fins al 21 de desembre. Aquesta iniciativa busca compartir l’esperit nadalenc amb els més petits i oferir-los la possibilitat d’admirar aquesta obra única.

Els horaris de visita per al públic són els següents:

  • Dissabtes 9, 16 i 23: de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h.
  • Diumenges 10 i 17: de 10.30 a 14 h.
  • Dissabte 30: de 10.30 a 14 h.
  • Diumenges 24 i 31: de 10.30 a 14 h.

El Casal Cultural convida a les famílies, amics i veïns a apropar-se i gaudir d’aquesta experiència nadalenca única.