Es presenta “Verde y Rojo. Sáhara, las imágenes del silencio” al Casal Popular El Tabaran

El proper divendres 15 de desembre a partir de les 19:30h, el Casal Popular El Tabaran de Mollet acollirà l’esperada presentació del llibre “Verde y Rojo. Sáhara, las imágenes del silencio”, una obra que és testimoni del compromís de Francesc Verdugo amb el poble sahrauí al llarg de 13 anys.

L’autor, Francesc Verdugo, exposa en aquest llibre una denúncia contundent de la situació d’oblit que pateix el poble sahrauí, víctima d’una ocupació tolerada tant per l’estat colonial com per les grans potències occidentals. “Verde y Rojo” emergeix com un crit sincer a la recerca d’una solució justa per a aquest poble que es troba a prop nostre, recordant-nos la necessitat de conscienciar-nos i actuar.

L’acte comptarà amb la destacada col·laboració de l’entitat solidària molletana “Tibsima. Mollet-Sàhara”, que ha jugat un paper clau en la realització d’aquest esdeveniment. La presència d’un representant de la comunitat sahrauí a Catalunya aportarà una visió única i realista de la situació, oferint una oportunitat als assistents de connectar directament amb les experiències i les lluites del poble sahrauí. En el transcurs de l’acte, l’autor dedicarà exemplars del llibre.