Ràdio Mollet organitza la quinzena marató radiofònica de recollida de joguines

Aquest divendres 15 de desembre, Ràdio Mollet (96.3 FM) organitzarà un any més la marató radiofònica de recollida de joguines per a la campanya, cap nen sense joguines de Creu Roja, on entitats i ciutadania poden fer les seves donacions. Serà una programació especial en directe des de l’Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal, que començarà a les 9 del matí i s’acabarà a les 14 h.  

Des de fa 15 anys Ràdio Mollet organitza aquesta marató radiofònica de recollida de joguines per la campanya de Creu Roja. Enguany compten amb la participació de 8 escoles: Sant Jordi, Joan Abelló, Sant Gervasi, Cal Músic, Agrupació Escolar Anselm Clavé, Montseny, escola del Bosc i l’Estonnac.  

Des de l’emissora s’anima a la ciutadania a que doni una joguina perquè cap infant es quedi sense joguina el dia de Reis. Les joguines, que recull Creu Roja durant la marató, han de ser noves, no bèl·liques i tampoc sexistes.