La Junta de Portaveus aprova una declaració institucional sobre el conflicte entre Israel i Palestina

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest dimecres una declaració institucional en la que es rebutgen i es condemnen els atacs contra les poblacions civils d’Israel i de Palestina.

La declaració també condemna el desplaçament forçós de població demanant garanties de retorn dels desplaçats i reclama un alto el foc permanent i definitiu, així com el cessament de la violència contra la població civil palestina i l’alliberament incondicional i segur dels ostatges presos per Hamàs i dels presos polítics palestins.

La declaració institucional de l’Ajuntament de Mollet del Vallès davant la guerra a Gaza ha estat presentada per pel grup d’Ara Mollet ERC-EUiA i ha rebut el suport de tots els grups municipals excepte el de VOX que s’ha abstingut.