Mollet Respira es reunirà amb Raúl Broto per mostrar-li la seva preocupació per diversos temes ambientals

El proper 27 de desembre, el grup d’interès Mollet i Baix Vallès Respira, acompanyat per representants destacades d’entitats com Afimoic, Avv. Santa Rosa, Ecologistes en Acció, Mollet Opina, Apquira i la Plataforma per la Sanitat Pública, es reunirà amb el 1er Tinent d’Alcaldessa de Mollet del Vallès, Raúl Broto, en una trobada per abordar les seves preocupacions sobre les emissions industrials i el soroll excessiu a la ciutat.

El grup té la intenció de transmetre directament al regidor la seva profunda preocupació pel que consideren emissions industrials desmesurades i la superació dels límits legals de soroll per part de diverses empreses a Mollet del Vallès. Amb aquesta reunió, es busca obtenir informació de primera mà sobre les accions que l’ajuntament està duent a terme per combatre aquesta problemàtica, tant en l’àmbit urbà com industrial.

Un dels punts destacats de la discussió serà la futura Zona de Baixes Emissions (ZBE) i la seva relació amb la reducció dels nivells de contaminació esperats. El grup demanarà informació específica sobre els plans i les estratègies que l’ajuntament té previst implementar en aquesta àrea per millorar la qualitat de l’aire a Mollet del Vallès.

A més, es tornarà a posar de relleu el problema del mal ús dels bufadors durant episodis de contaminació atmosfèrica, i es preguntarà si l’ajuntament disposa d’un protocol específic per abordar aquesta qüestió crucial.

En última instància, Mollet Respira proposarà la creació d’una taula de treball conjunta entre entitats i experts del sector. “L’objectiu serà intercanviar informació contrastada i desenvolupar propostes concretes que puguin conduir a solucions tangibles per a les preocupacions ambientals que afecten la ciutat”, comenten en un comunicat.