La Colla Morada celebra dissabte la festa de pre-cap d’any

La Colla Morada de Mollet prepara un esdeveniment espectacular per acomiadar l’any amb estil. Batejat com a “Pre-cap d’any Morat”, aquesta celebració promet una nit plena de música, diversió i sorpreses per a tots els assistents.

Amb el lema “Acaba l’any tots junts amb un altre acte de la Colla Morada, de la mà de Chipirón Clan, el (pen)últim de l’any”, aquesta festa s’esdevenirà al Mercat Vell el proper 30 de desembre a partir de les 21:00. La informació ha estat proporcionada directament per la Colla Morada, organitzadora de l’esdeveniment.

Els amants de la música no es quedaran decebuts, ja que dos DJs locals, coneguts com DesFest, estaran a càrrec d’amenitzar la nit amb la millor música d’ahir i d’avui. Una experiència que promet transportar els assistents a una altra nit màgica, plena de ritmes contagiosos i melodies inoblidables.

La gran expectació gira al voltant de les campanades morades que tindran lloc a les 00:00, marcant l’arribada del nou any. A més, es revela que hi haurà una selecció culinària especial per a la nit, tot un misteri que es desvetllarà a mesura que la festa avanci.

La festa no exclou a cap públic, amb activitats i entreteniment pensats per petits i grans. La Colla Morada promet una nit que no deixarà indiferent a ningú, amb sorpreses que es desvelaran al llarg de la celebració.

Com a incentiu especial, la Colla Morada ha anunciat que aquells que vinguin amb la samarreta, dessuadora o mocador de la seva entitat de Mollet rebran un xarrup gratuït. Aquesta iniciativa té com a objectiu reconèixer i agrair la dedicació i el treball de les entitats locals al llarg de tot l’any.

La cita està programada per al 30 de desembre al Mercat Vell de Mollet, amb les portes obrint-se a les 21:00. La Colla Morada convida a tots els molletans i molletanes a unir-se a aquesta celebració única que promet tancar l’any amb una explosió de joia i bon ambient.