Mollet reprèn la campanya de recollida d’arbres i plantes de Nadal

Fa uns anys s’habilitaven zones per la recollida

A partir de dilluns 8 i fins el 18 de gener, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que posa a disposició de la ciutadania el telèfon 93 563 51 16 per comunicar que es volen reciclar arbres naturals o plantes de Nadal que han tingut a casa durant aquestes festes i que no volen conservar. Només cal indicar el lloc (carrer, número) on es deixarà i l’Ajuntament ho passarà a recollir. 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Mollet del Vallès vol seguir conscienciant a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar i aprofitar tots els recursos possibles per fer de Mollet una ciutat més ecològica i sostenible.

En aquest sentit, es recolliran els arbres naturals i plantes per a la seva replantació o per al seu reciclatge, reincorporant-los al cicle de la natura. En ambdós casos s’han de deixar sense ornaments per facilitar la seva manipulació i tractament.

En concret, els arbres recollits es dipositaran al viver municipal per comprovar-ne la bona aclimatació. Els que sobrevisquin en bones condicions es plantaran en espais verds de Mollet mentre que els que no ho facin (o la resta de plantes que no poden sobreviure de forma natural) es trituraran per convertir-los en compost que servirà d’adob orgànic per als parcs i jardins municipals.