Comencen les obres de la Plaça Anna Bosch

Aquest dimecres ha començat l’enderroc dels edificis de la futura Plaça Anna Bosch a l’antic espai de Can Fàbregas. Un cop finalitzi l’enderroc dels edificis, començarà el projecte d’urbanització de l’espai. La durada de les obres és aproximadament d’entre 4 i 5 mesos. La plaça tindrà una superfície de més de 3.700 m² i combinarà espais verds i lúdics i zones de descans. El cost d’execució del projecte és de 471.319 euros.

La nova plaça de 3.706 m²es dividirà en dues grans zones: una pavimentada i una altra paisatgística. Les dues zones permetran combinar espais lúdics, de descans, esportius i de circulació amb un entorn verd. L’objectiu del projecte és prioritzar la mobilitat accessible, els espais verds, la interacció social, l’activitat esportiva, el descans i el lleure. 

Es preveu que el termini d’execució sigui d’entre 4 i 5 mesos.

El disseny de l’espai d’aquesta plaça, la creació de la qual va ser aprovada per unanimitat al Ple de l’Ajuntament, s’ha treballat amb la filla de l’Anna Bosch, Gebra Serra, i va comptar amb aportacions de diferents grups municipals.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “aquest inici de les obres és una molt bona notícia per la nostra ciutat, no només perquè amb aquest projecte ampliarem els espais verds de qualitat i de convivència ciutadana, sinó perquè també es fa justícia i mantenim viva la memòria històrica de Mollet posant-li el nom de la que va ser la nostra primera alcaldessa en democràcia”.