Mor als 97 anys el mestre Vicenç Coromines, autor de més de 500 sardanes

El mestre compositor de sardanes de Mollet Vicenç Coromines i Pi ha mort aquest dijous a l’edat de 97 anys. Coromines era molt conegut a la ciutat en la seva faceta de compositor, però també com a comerciant. Al llarg de la seva vida el mestre Vicenç Coromines va compondre més de 500 sardanes i va musicar l’himne de Mollet, escrit per Joan Ambrós i Lloreda.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest divendres 19 de gener a l’Església parroqual de Sant Vicenç a un quart de sis de la tarda.

Aquest darrer any 2023, el molletà va compondre les seves dues darreres sardanes: “Cantant i Xiulant”, dedicada a la ciutadania de Mollet i “Per l’amiga Mireia”, dedicada a l’alcaldessa Mireia Dionisio. Aquesta última sardana va ser estrenada per Tradicions i Costums el passat 21 d’agost amb motiu de la Festa Major de Mollet.

Vicenç Coromines ser propietari d’un negoci d’embotits que actualment regenten els seus fills. També va ser propietari d’una botiga d’instruments musicals.