S’inicien les obres de reasfaltat de l’avinguda Teixidores

L’Ajuntament de Mollet ha iniciat les obres de reasfaltat de l’Avinguda Teixidores. Les obres del reasfaltat de la calçada de l’avinguda de les Teixidores tindran lloc en el tram que va des del carrer Bugaderes fins a la rotonda de la Ronda de Can Fàbregas. El termini d’execució de les obres serà de 4 setmanes. 

Les obres consisteixen en el reasfaltat de la calçada i de les embocadures dels carrers adjacents. El projecte també contempla vàries actuacions en d’altres àmbits: execució d’una plataforma elevada al pas de vianants del carrer de Salvador Espriu amb l’avinguda Caldes, la reparació d’un tram de la calçada del carrer Riera, la instal·lació d’un coixí berlines i la reparació puntual del paviment al carrer Alsina.

El carrer Teixidores estarà tallat al trànsit de vehicles fins el dia 26 de gener. El veïnat podrà accedir als seus guals per un accés alternatiu. I el carrer Riera també estarà tancat al trànsit el 23 de gener, la circulació es desviarà pel carrer Berenguer III.

L’import del projecte és de 260.146,87 euros i el termini d’execució de 4 setmanes.