Mig centenar de parades participaran al Fora Estoc de Mollet

Prop d’una cinquantena de parades tornaran a omplir aquest dissabte 2 de març, de 10 h a 20 h, la rambla Balmes, la rambla Fiveller i el carrer Barcelona de Mollet del Vallès en una nova edició de Fora Estoc.

L’activitat, que està organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s. XXI (ADHEC), ofereix una nova oportunitat per a comprar a les botigues de proximitat tota mena de productes a bon preu.

Segons la regidora de Comerç i Mercats, Mercè Pérez Piedrafita “Fora Estoc és una de les moltes iniciatives que duem a terme a Mollet amb el propòsit de defensar, dinamitzar i projectar el comerç de proximitat com a una de les peces clau de l’activitat econòmica i social de la nostra ciutat”.

Un any més, la venda dels estocs s’acompanya d’activitats festives, d’animació al carrer i de sortejos adreçats als compradors. 

En aquest sentit, el mateix 2 de març, a les 11 del matí, hi haurà una degustació de productes al Mercat amenitzada amb actuacions musicals amb el Anem de tapes al Mercat.