CRA’P organitzarà una performance a la Rambla amb motiu del 8M

El teixit cultural de Mollet del Vallès es veurà enriquit aquest mes de març amb una sèrie d’activitats programades per l’entitat CRA’P, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet, amb motiu del Dia Internacional de la Dona i del Teatre 2024.

El 8 de març a les 19h, la Rambla Fiveller esdevindrà l’escenari d’una performance única titulada “#socpetiquipeti”. La creadora escènica i actriu Esther Freixa lidera aquesta proposta, que busca generar reflexió sobre l’impacte de la presència femenina en grup.

El 16 de març, de 10h a 13h, CRA’P presenta el cicle “DISSABTES EN MOVIMENT”, amb la participació del performer, professor i director Jordi Cortés. Aquesta sèrie de trobades ofereix l’oportunitat d’explorar el cos en moviment amb la guia de diferents professionals de la dansa i el treball corporal.

A la tarda del mateix dia, de 18:30h a 20:30h, el Centre Cultural La Marineta acollirà el vídeo col·loqui “VISIONS D’UN TEMPS DILATAT” presentat pels Arxius OVNI. Alessandro Quaranta i Scott Barley presentaran peces que giren al voltant de les presències transmeses i evocades a través d’experiències vitals en simbiosi amb la naturalesa i els seus cicles. L’accés és gratuït, però les places són limitades.

Els dies 23 i 24 de març, de 10h a 14h, CRA’P celebra el Dia Internacional del Teatre amb el taller “LA CULTURA DE LA MÀSCARA”, impartit per Toni Cots, investigador, actor, creador i director d’arts escèniques. Aquest taller, amb inscripció prèvia gratuïta, té com a objectiu explorar la relació entre el cos i la màscara, desenvolupant diverses expressions a través del moviment, el ritme, la respiració i la mirada.