Èxits i Desafiaments

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès celebra avenços importants, aconseguits gràcies al treball intens i la persistència en la reivindicació de millores en el sistema de salut, com més llits hospitalaris, l’obertura de la tercera planta del Sociosanitari, fonts d’aigua públiques a l’hospital, la reducció de ràtios en pacients per personal d’infermeria, l’adquisició d’un nou equip de tomografia axial computaritzada (TAC), l’operativitat de la unitat sòl pèlvic, i la concentració de proves d’urologia en una única jornada. Destaca el retorn del CATSalut al Patronat per supervisar la gestió de la Fundació Sanitària Mollet i la apertura del nou CUAP  a Santa Perpetua proximament.

Desafiaments pendents inclouen l’esperança d’una ressonància magnètica oberta, un aparell de densitometria, serveis d’urgències 24h en Salut Mental o una unitat de COVID 

Persistent. La Plataforma continua la lluita pel retorn de 38 milions d’euros a la sanitat pública i critica la destinació d’aquests fons a patrimoni privat, com la futura escola universitària d’infermeria amb exempcions fiscals del 95% en al seva construcció per par de l’ajuntament de Mollet.

La Plataforma reitera el seu compromís amb la comunitat, treballant incansablement per un sistema de salut públic de qualitat i accessible per a tothom.

Plataforma en defensa de la sanitat publica del Baix Vallés