S’ajorna per segona vegada la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat a causa de la pluja

L’Ajuntament de Mollet ha informat que s’ha suspès la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat prevista per demà diumenge al matí, a conseqüència de la pluja. És la segona vegada que s’ajorna aquesta activitat inicialment prevista pel diumenge 3 de març.

Segons explica l’Ajuntament de Mollet, la Festa s’ha ajornat “donat que amb la pluja d’ahir i d’avui, el terreny on s’ha de fer la plantada i els tallers, ha quedat impracticable”.

LAjuntament ha indicat que es determinarà una nova data per aquesta festa i que es comunicarà pròximament.

Enguany l’activitat s’havia de fer a l’espai de Gallecs i estava prevista una plantada popular de 600 arbres i arbustos autòctons.

A més, en aquesta edició, marcada per un context d’emergència per sequera, la plantada es vol fer amb llavors i plançons amb criteris de repoblació ambiental i forestal, per la seva revegetació sense aportacions addicionals de reg.

Enguany també està previst incrementar el nombre de tallers familiars, per donar a conèixer els beneficis de la biodiversitat, amb la construcció d’hotels d’insectes, itineraris d’identificació de rèptils, ocells, amfibis i plantes i la seva incorporació als projectes de ciència ciutadana, contacontes amb l’home que fabricava caixes niu i una activitat de reconeixement de petjades d’animals, amb la col·laboració dels Agents Rurals del Vallès Oriental.