L’Ajuntament contracta set persones per tasques de neteja i assistència social a Plana Lledó

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el programa d’experienciació laboral del Projecte Treball als barris. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 7 molletans i molletanes que dilluns vinent seran rebuts i rebudes per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé i la regidora d’Ocupació Encarna Ortiz Jurado.

Aquests plans inclouen un contracte de sis mesos a jornada completa per a realitzar tasques socials o de neteja.

En total, s’han contractat 2 persones amb perfil social, i 5 persones amb perfil de neteja. Les tasques que desenvolupin les persones contractades es realitzaran íntegrament al barri de la Plana Lledó de Mollet.

En aquesta edició es desenvoluparan projectes de millora en la conservació de la neteja de l’espai públic de la Plana Lledó i suport a les accions d’intervenció comunitària desplegades a la xarxa d’equipaments Cívics (suport tècnic integració social).

Des de 2010, l’Ajuntament de Mollet, a través d’ EMFO, ha contractat 193 persones de la ciutat a través del programa Treball als Barris.

El programa d’experienciació està adreçat a persones aturades residents al barri de Plana Lledó, inscrites com a Demandants d’Ocupació No Ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació i que actualment no estan cobrant la prestació per desocupació (protecció a nivell contributiu).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servicio Público de Empleo Estatal.