Les competències digitals i emprenedores, protagonistes de les formacions previstes pel Mollet Hub durant el proper trimestre

Durant aquest segon trimestre del 2024, el Mollet Hub prioritza les accions presencials per poder oferir més espais compartits i de networking entre els emprenedors i empreses participants a les sessions formatives. S’incrementa el nombre de tallers presencials i pràctics. S’organitzarà una segona edició de la jornada ‘Fem xarxa’ on emprenedors de Mollet comparteixen el seu cas d’èxit i PIMEC realitzarà una xerrada sobre els contractes mercantils.

En relació al networking, vist l’èxit d’acceptació de la primera edició de la jornada ‘Fem xarxa’ i de la valoració positiva per part dels participants, el mes d’abril s’oferirà  la segona edició d’aquesta activitat. Aquesta està adreçada a persones emprenedores interessades en conèixer diferents experiències d’èxit d’emprenedors assessorats des del Mollet Hub.

Així mateix, en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes de juny una xerrada relacionada amb els contractes mercantils, per donar resposta als dubtes que plantegen les persones emprenedores en un moment en què augmenten les vendes en línia i també les col·laboracions entre empreses.

Els tallers presencials d’aquest trimestre tenen un format de taller molt pràctic, i estaran especialment centrats en dues temàtiques:

·La millora de les competències digitals en l’emprenedoria a través de la utilització de plataformes i aplicatius; i l’ampliació del coneixement en la utilització d’eines digitals per a la comunicació amb els clients: xarxes socials i pàgines web.

·El desenvolupament de competències emprenedores, per a l’estructuració, l’organització i planificació del creixement del projecte emprenedor. Així com, per a la millora des del vessant comercial, a través del màrqueting i de les estratègies de vendes.

Entre les formacions en línia, s’ofereixen continguts relacionats amb les xarxes socials, la ciberseguretat, l’economia social, el traspàs de negocis, entre altres.

I cada setmana s’ofereixen sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci o a persones que tenen una idea però no saben com materialitzar-la.