Cata Sorín de Barberà, s’ ha endut el Campionat Billar Americà L´Endroit

Cata Sorín de Barberà, s’ ha endut aquest divendres passat el segon títol del Campionat Billar Americà L´Endroit després d’imposar-se 5-2 al Curro Fernández i perdre 3-4 amb Jonathan Leal. Ha estat una final molt igualada, tant que 1 partida ha decidit el campionat. Resolta en a penes 2 hores, la final més curta de la historia de l’Endroit. Això diu moltíssim de la capacitat dels 3 finalistes que no han parat de fer sèries.

En Cata Sorín és un billarista de categoria Màster que té en el seu haver: 7 Lligues d’Amoba sent el Millor Jugador en 1 ocasió, 3er al nostre Open Catalunya de Parella Escocesa, 2 Open de Parella Escocesa L’Endroit, 2 Campionats (tradicionals) de L’Endroit i 1 Open Setmana Santa de L’Endroit.

En Jonathan de Terrassa, va quedar sots-campió en la seva primera final, al vèncer 4-3 al campió però perdre 3-4 amb Curro. Jonatha és Billarista de categoria Màster que ha aconseguit ser 3er del Catalunya Pool Tour’23 Bola 8, Campió de Catalunya per Equips’23 Bola 8, 3er d’Espanya Pool Tour Parella Escocesa Bola 8 i 1er. Lliga Individual de Black Ball’23.

El Curro de Palau, va ser tercer. Va començar molt fort, remuntant un 0-3 en contra davant el sots-campió i acabant imposant-se però va caire enfront del campió.

Compta amb 1 Campionat d’Espanya per equips,1 de Catalunya individual Júnior, 1 Open Vitòria considerat un dels millors d’Espanya, 7 Lligues d’Amoba sent 1 vegada millor jugador, 1 Copa d’Amoba,1 Open Catalunya Popular de Primera, 1 Campionat de L’Endroit i 2 Open de Parella Escocesa L’Endroit.    

En aquesta edició hi han participat 52 jugadors, la majoria de Mollet.