L’Ajuntament posa 21 sancions per deixar bosses d’escombreries fora del contenidor

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat 21 sancions després d’haver identificat bosses d’escombraries al voltant de contenidors, dins de papereres i a la via pública.  Els infractors, en aplicació de l’Ordenança de Convivència Ciutadana, s’enfronten a sancions que van dels 100 als 400 euros.

Ja fa mesos que el consistori ha incrementat el patrullatge per detectar actes incívics a la via pública, ja sigui abandonant bosses a papereres de carrers i places, al costat dels contenidors o bé deixant residus voluminosos. En aquest sentit s’han posat 21 sancions des de finals del mes de gener, majoritàriament a persones que han deixat brossa fora del contenidor. Els punts on s’han detectat més actes incívics són els contenidors soterrats d’Avinguda Llibertat i d’Anselm Clavé i els carrers Onze de Setembre, Gaietà Vinzia i Sant Jordi.

Per tal de reduir aquests actes incívics, l’Ajuntament de Mollet continua avançant amb altres expedients sancionadors d’aquesta tipologia iniciats en les darreres setmanes, i paral·lelament ha posat en marxa una campanya de civisme en aquests indrets on s’ha detectat un d’abandonament de bosses de brossa i altres residus fora dels contenidors.