Mollet acull la IV Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental

Aquest divendres 31 de maig se celebrarà la IV Fira de robòtica educativa i programació: Codebot Vallès a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports de Riera Seca. La jornada es desenvoluparà de 9.30 a 12 h i hi participaran 26 centres educatius de la zona. El Codebot pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els diferents centres educatius del Baix Vallès, incentivant el treball competencial amb l’ús de la robòtica educativa i la programació.

En aquesta edició, l’alumnat des de P3 fins a Batxillerat, hauran de presentar els seus projectes al voltant de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS) número 13: Acció Climàtica.

Els objectius d’aquesta iniciativa són compartir i afavorir l’aprenentatge en xarxa entre els diferents centres educatius, promoure la formació del professorat en l’ús de la robòtica educativa i el pensament computacional, fomentar la participació de l’alumnat en projectes STEAM per tal d’estimular la creativitat, l’autonomia, la resolució de problemes i el treball en equip, i incentivar l’interès per les vocacions tecnològiques.

Enguany, la Fira comptarà amb la presència de 26 centres educatius de 6 municipis i 980 alumnes.