Arrenquen els tallers de proximitat de Mollet, el teu barri

El primer taller tindrà lloc el proper dia 2 de maig al Centre Cívic de Can Lledó. Un espai de diàleg i participació obert a la ciutadania per reflexionar i aportar idees entorn els nous reptes socials, econòmics i urbans de la ciutat.

Mollet, el teu barri és un nou espai de participació ciutadanaqueté com a objectiu que la ciutadania aporti idees i opinions per poder millorar l’acció municipal en un context de recuperació post pandèmia. En aquest sentit, els veïns i veïnes poden fer aportacions col·lectives en els 11 tallers de proximitat que es faran a tots els barris de la ciutat durant les properes setmanes. Tots els tallers són a la mateixa hora, de 19:00h a 20:30h, i no cal inscripció prèvia.

El primer taller serà al Centre Cívic de Can Lledó el proper dia 2. L’objectiu d’aquestes trobades és que el veïnat faci propostes relacionades amb els serveis a les persones i a la comunitat, sobre  espais i medi ambient i noves oportunitats per al treball i la formació.

El calendari dels tallers és el següent:

·         Centre Cívic de Can Lledó, 2 de maig

·         Taller Alborada, 4 de maig

·         Centre Cívic de Lourdes, 5 de maig

·         Centre Cívic de l’Era, 9 de maig

·         Centre Cívic de Can Borrell, 11 de maig,

·         Centre Cultural la Marineta, 16 de maig,

·         Cird Joana Barcala, 18 de maig,

·         Centre Cívic Can Pantiquet, 25 de maig

·         Escola Sant Jordi, 1 de juny 

·         Escola Can Besora, 2 de juny

Els ciutadans que ho vulguin també poden participar de manera individual a través de la plataforma Decidim Mollet i per missatge directe a través d’un número del WhatsApp municipal (650085299).