S’obre la piscina municipal exterior de Ca n’Arimon per a la temporada d’estiu

El proper dissabte 22 de juny comença una nova temporada de bany a la piscina exterior de Ca n’Arimon, oferint als ciutadans de Mollet una opció refrescant per combatre la calor estiuenca. La temporada de bany s’allargarà fins l’11 de setembre, donant l’oportunitat als usuaris de gaudir de les instal·lacions durant gairebé tres mesos.

La piscina exterior de Ca n’Arimon obrirà tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenges, de 10:00 h a 19:30 h. L’entrada a la piscina està inclosa en la quota dels socis i sòcies del centre esportiu Ca n’Arimon, mentre que la resta d’usuaris hauran de pagar una entrada puntual. Cal destacar que hi ha preus reduïts per als infants i per a la gent gran a partir dels 65 anys.

Els preus, aprovats per les ordenances fiscals de 2024, són els següents:

  • De dilluns a divendres, els adults pagaran 5,65 euros, mentre que els infants i la gent gran pagaran 3,95 euros.
  • Els dissabtes, diumenges i festius, el preu per als adults serà de 7,35 euros, i per als infants i la gent gran serà de 5,65 euros.

Les entrades es poden adquirir directament a la recepció de la piscina exterior.