Els Castellers de Mollet fan història amb el seu primer 7 de 7 a la Diada de Colles Castelleres del Vallès

Els Castellers de Mollet van fer diumenge al migdia a la Plaça Prat de la Riba el primer set de set de la història de la colla castellera. Ho van fer en el decurs de la desena Trobada de Colles Castelleres del Vallès Oriental. La jornada de les colles del Vallès Oriental enguany va aplegar cinc colles: els Manyacs de Parets, els Castellers del Baix Montseny, els Escaldats de Caldes de Montbui, els Xics de Granollers i, com a colla amfitriona, els Castellers de Mollet.

La X trobada de colles Castelleres del Vallès Oriental va començar a les 11 del matí amb una cercavila a l’Ajuntament de Mollet que va acabar pels volts de les 12 del migdia a la plaça Prat de la Riba. Un cop allà es van dur a terme les actuacions castelleres.

Posteriorment, es va fer un dinar de germanor al Parc de Can Mulà i la fi de festa el va marcar un concert a càrrec de 4 vents.

Els Castellers de Mollet van tenir una gran Diada ja que a més a més del primer 7 de 7 de la història de la colla castellera es va fer també la millor actuació de la història de la colla descarregant un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla juntament amb dos pilars de 4 i un vano de 5 per arrodonir la diada. Ara la intenció de la colla és mantenir el 7 de 7 en pròximes actuacions com la de la Festa Major de Gallecs.