L’entitat de promoció del territori Àmbit B-30 reelegeix Josep Monràs com a president

El Plenari de l’Associació Àmbit B-30, entitat de promoció del territori que agrupa 55 organitzacions de tres comarques catalanes, va reelegir fa uns dies a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, com a president de l’entitat per unanimitat.

El Plenari de l’Associació Àmbit B30 també va aprovar la nova Comissió Executiva, presidida per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs i que compta amb vuit vicepresidències, en representació de les diferents organitzacions que integren l’associació.

Van estar nomenats representants dels ajuntaments de Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Martorell (Secretaria). També les organitzacions empresarials, empreses i sindicats Cambra de Comerç de Sabadell, en representació de les organitzacions empresarials. Comissions Obreres, en representació dels agents socials. La Fundació per la Indústria, en representació d’empreses. També la Universitat Autònoma de Barcelona – en representació d’universitats- i Eurecat – en representació de centres tecnològics.

Durant la trobada, segons informa l’ens, es va fer un balanç positiu de la feina feta fins i es va destacar que l’Àmbit B30 “té una oportunitat inequívoca de consolidar l’eix de la B-30 com a motor econòmic i industrial del país i del sud d’Europa, oferint alternatives, noves propostes, instruments i solucions, reforçant el treball transversal i la cooperació públicoprivada, davant la recessió mundial i els estralls socials i econòmics resultants de la pandèmia que estem vivint”.

En aquest sentit, el president Josep Monràs, definia l’Associació Àmbit B30 com un espai “catalitzador de les iniciatives del territori” en el qual es treballa el consens i la generació de confiança, amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica, l’ocupació i el progrés social.

Monràs ha destacat que “la B30 ha d’esdevenir un dels motors per a la reactivació del territori I per això ens hem posat a disposició dels agents econòmics, socials i administracions per tal de donar suport a aquells projectes que es puguin presentar de cara als fons europeus que arribaran, sempre alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles”.

El plenari ha celebrat la seva trobada anual en format telemàtic, després d’un any marcat plenament per la Covid-19.

El Consell General de l’Associació Àmbit B30 va aprovar el passat dia 26 de març també el pla de treball per a 2021 que s’ha marcat com a objectius prioritaris seguir promovent i enfortint el teixit industrial del corredor per tal de revitalitzar la indústria, incentivar la innovació, fomentar l’economia circular i la sostenibilitat al territori, generar ocupació i la millora de les infraestructures al servei de la ciutadania i del món empresarial.