La Tardor Jove torna amb una programació cultural reforçada

L’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta, un any més, la Tardor Jove, un seguit de cursos, tallers, espectacles i activitats destinats a joves a partir de 12 anys. La programació, totalment gratuïta, està dissenyada en especial per al jovent de la ciutat.

La Tardor Jove s’ha enriquit enguany amb més activitats culturals adreçades als i a les joves, entre les quals hi ha l’estrena mundial del joc de futbol EA Esports FC 24, 3 sessions de vespres gastronòmics, una bicicletada, un escape room i una ballada solidària de dansa urbana, salsa i batxata amb motiu de la Marató de TV3. Els programa, també, inclou 2 espectacles:

·Teatre d’improvisació Impro Show, de la Companyia Planeta Impro. El 17 de novembre al Mercat Vell.

·Recital de poesia, en el marc del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. El 24 de novembre, al Centre Cultural La Marineta.

La programació es completa amb una desena de propostes formatives amb gairebé 200 places, adreçades a joves a partir de 12 anys. Entre d’altres, hi ha diversos cursos d’art, informàtica, circ i anglès. La regidora de Joventut, Encarna Ortiz Jurado, destaca que “es tracta d’una programació molt participada, on hem tingut en compte les propostes del jovent de Mollet“.  La regidora ha afegit que “vetllem perquè les polítiques de joventut estiguin implementades en totes les activitats que fem i que promoguin l’emancipació o el creixement personal, entre altres“.

També hi ha previstes 3 iniciatives juvenils entre octubre i desembre:

·Passatge del terror. El 27 d’octubre, al Centre Cívic de l’Era.

·Sound Park Festival. El 18 de novembre, al Parc de Can Mulà.

·Competició de cal·listènia “Barmania Battles Semi-Pro Edition“. El 16 de desembre, al Parc de Ca L’Estrada. Aquesta activitat tindrà un preu d’inscripció per cobrir l’assegurança esportiva.