S’inicia la MITMO amb totes les entrades exhaurides i la presentació del Giravolta Titelles

El Giravolta Titelles es pot veure a la sala d’actes de La Marineta

Avui comença la 14a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) amb totes les entrades exhaurides. Les entrades es van posar a la venda el dilluns a les quatre de la tarda i el dimarts, segons va explicar el director de la MITMO i de Galiot Teatre, Jordi Monserdà, a Ràdio Mollet, les entrades ja estaven esgotades en la majoria d’espectacles i en la resta en quedaven molt poques. Els que hagin anat tard, doncs, hauran de seguir algunes de les representacions que s’ofereixen en directe per internet. En total la MITMO, que se celebra entre avui divendres i el diumenge, ofereix 14 representacions de 9 espectacles diferents de companyies de gran prestigi.

Com és tradicional Galiot Teatre obrirà avui la mostra al Mercat Vell (17.30 h) amb el seu espectacle Palla Fusta i Pedra. És la història de 3 porquets que un bon dia es troben enmig d’un bosc quan arriba el fred. Cadascú d’ells decideixen construir unes cases de palla, fusta i pedra. L’enemic és un llop.
Més tard a la Sala Fiveller la Companyia Cia Petit Bonhom presenta 7 Ratolins. L’espectacle ens explica com un temporer rodamon acompanyat de la seva guitarra arriba a una
cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada que aprofitarà per explicar-nos el conte d’uns ratolins que els ha arribat l’hora de marxar de casa i trobar un nou lloc on viure.

Jordi Monserdà ensenyant l’exposició Titelles del Món

ES PRESENTA GIRAVOLTA TITELLES

Des de la setmana passada La Marineta acull l’exposició Titelles del Món de la col·lecció de la companyia molletana Galiot Teatre que es pot veure durant tot el mes d’abril.

Avui es fa la presentació de la nova instal·lació de Galiot: Giravolta Titelles, un carrusel antic que, en comptes de cavallets, porta teatrets de titelles. Està fet de manera artesanal, amb material de fusta reciclada. Jordi Monserdà, el director de Galiot, va explicar que “com és habitual en les creacions de Galiot, es tracta d’una instal·lació interactiva, pensada per fer participar el públic, un fet que actualment impossibilita que es pugui utilitzar. Tot i això, em fa molta il·lusió poder mostrar-la a l’interior de La Marineta”.