Josep Monràs serà nou diputat provincial

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha deixat la seva acta de diputat a la Diputació de Barcelona. L’alcalde de la Llagosta serà substituït per Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, complint amb els acords del PSC d’alternança a la Diputació.

Sierra ha estat fins ara diputat delegat de comerç i diputat adjunt de Serveis Interns. El fins ahir diputat ha indicat que era un dels quatre membres de la llista que el PSC al Vallès Oriental va escollir per anar a la Diputació, amb el compromís de fer relleus, sent dos anys diputats dos membres i la resta del mandat, els altres dos.

De moment es desconeix quina serà l’àrea assignada a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs en el moment que prengui possessió del càrrec.

L’alcalde de la Llagosta s’ha mostrat “molt content, hem assolit els objectius que ens vam marcar per aquests dos anys. Veníem d’una gerència al servei de comerç una mica poc innovadora i avui som referents, ens tornen a mirar”. El fins ahir diputat adjunt de comerç ha destacat “el tarannà amb la gent que he treballat, amb una vocació municipalista de servei i solidaritat cap als ajuntaments, sobretot els més petits”. Un dels reptes assolits ha estat la digitalització dels mercats municipals.