L’Ajuntament de Mollet posa en marxa un servei d’avisos al ciutadà per WhatsApp

whatsapp application screenshot
Photo by Anton on Pexels.com

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa a partir d’avui un nou canal d’informació a la ciutadania a través de WhatsApp. L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir la informació municipal més destacada del dia als ciutadans, directa al seu mòbil.

Les persones interessades en rebre informació de forma gratuita per WhatsApp només cal enviïn la paraula ALTA al telèfon 680 843 721 i que es guardin el número a la llista de contactes. Un cop enviat el missatge d’ALTA, la persona rebrà un missatge de confirmació i, un cop guardi el número a la llista de contactes ja començarà a rebre les informacions municipals. En cas de no fer-ho, WhatsApp tractarà els missatges com a spam i no arribaran al destinatari.

Si la persona volgués donar-se de baixa, tan sols haurà d’enviar la paraula BAIXA al mateix número de telèfon.

La comunicació és unidireccional i, per tant, no es generaran converses ni s’atendran trucades, consultes o queixes. Els missatges en cap cas s’han de contestar, ja que només s’ofereix un servei d’informació.

Els missatges s’enviaran normalment un cop al dia, principalment de dilluns a divendres. En el cas que hi hagi alguna incidència o avís remarcable, es farà arribar la informació corresponent també per aquest canal.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha assegurat que “aquest nou servei amplia els canals d’informació municipal amb els molletans i les molletanes que rebran, directe al seu mòbil, l’actualitat i la informació de servei més destacada del dia”.

Monràs ha encoratjat a la ciutadania a què “facin servir aquesta aplicació per seguir l’actualitat de manera directa, còmoda i gratuïta”.

Per la seva part, la coordinadora de l’àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, ha comentat que “la ciutadania que ho desitgi podrà estar informat de forma directa de les accions municipals”.