L’Ajuntament de Mollet obre un procés de participació ciutadana per detectar els espais de la ciutat on els sorolls molesten els veïns

L’Ajuntament de Mollet ha obert a partir del 17 de desembre l’eina Decidim de participació ciutadana, per la qual cosa la ciutadania serà partícip dels projectes.

Per a participar-hi, cal registrar-se a través del web Decidim (https://participa311-mollet.diba.cat). Així mateix, la ciutadania interessada pot optar per apuntar-se a rebre noves accions.

El primer projecte que s’obre és el del civisme. A la web es pot trobar el llistat d’espais on s’ha detectat que es pot millorar el civisme a l’àmbit de sorolls.

Aquests són:

· Plaça Lluís Companys -barri de Can Pantiquet-

· Places de Riera Seca (Boters, Cistellers, Masovers, Pelleters, Traginers i Marmanyers) –barri de la Riera Seca

·Skate parc-Pavelló Riera Seca –barri Riera Seca-

· Parc de les pruneres –barri Centre

· Parc de la República –barri Estació de França-can Mulà

· Parc dels Pinetons-barri de Santa Rosa

Els molletans des d’ara i fins al pròxim 23 de gener poden fer les seves aportacions d’espais on es produeixen sorolls que malmeten el civisme a Mollet del Vallès.

Tots els projectes consten de quatre fases: informació, fer propostes, retorn de les propostes i seguiment. El civisme és el primer.

L’Ajuntament obrirà més participacions. Per exemple, a partir de l’1 de gener de 2022 estarà obert el Pla Local d’Infància i Adolescència, al qual es podran fer propostes. Durant el primer trimestre també s’obrirà la participació sobre mobilitat, entre d’altres que s’aniran comunicant a les persones inscrites.