L’Ajuntament contracta 20 molletans a l’atur a través del Programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), inicia nous projectes del Programa Treball i Formació. D’aquesta convocatòria se’n beneficiaran 20 molletans i molletanes.

Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de 12 mesos a jornada completa per realitzar tasques d’agent cívics/conserges, manteniment o de neteja.

En total, s’han contractat 6 persones amb perfil  d’agent cívic i consergeria, 10 persones amb perfil de neteja i 4 persones amb perfil de manteniment. Les tasques que desenvoluparan les persones contractades seran obres o serveis d’interès per a la ciutat de Mollet del Vallès.

Aquest any s’han atorgat tres línies de projectes que s’adrecen prioritàriament a persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), Persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

Per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, “l’ocupació és l’objectiu principal que hem de tenir els governants. Des de l’Ajuntament fem tot el possible perquè tothom tingui una feina amb un sou digne. Si això passés, Mollet seria una ciutat més justa socialment i econòmica i per això treballem cada dia”.

De la seva banda, el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, ha destacat que  “fa molts anys que des de l’Ajuntament apostem per aquests programes” afegint que “aquests propers 12 mesos treballareu per l’Ajuntament, però el més important és que treballareu per la vostra ciutat amb l’objectiu de millorar-la i amb el desig que aprofiteu aquest període de temps per tal que es converteixi en un trampolí per introduir-vos al mercat laboral i trobar més endavant una feina estable”.  

Fins ara, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ha contractat 215 molletans i molletanes a través del programa Treball i Formació.

El Programa Treball i Formació està impulsat i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i finançat al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.