Mireia Dionisio dona a conèixer el nous cartipàs del govern de Mollet

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal que està dissenyat amb sis gran àrees centrades en aquelles temàtiques que posen l’accent en les polítiques socials, la justícia ambiental, la innovació, la modernització, el desenvolupament econòmic i  el govern obert. L’alcaldessa continuarà portant directament les competències sobre el Planejament General de la ciutat.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha explicat que “aquest mandat ha estat clarament marcat per la pandèmia de la Covid-19 i el conjunt el govern ha demostrat que ha estat a l’alçada. Som un govern fort, preparat i estable.” Ha afegitque “com alcaldessa poso en valor la feina de cadascun dels regidors i les regidores durant aquests tres anys, i tenen tota la meva confiança per continuar treballant i afrontant els reptes que Mollet  té. És per això que he organitzat el govern en 6 grans àrees per continuar posant l’accent a l’acció climàtica, l’escut social, la cultura i l’oci, el desenvolupament econòmic, la qualitat dels serveis públics i  el govern obert.” Dionisio ha remarcat que “tinc la sort de comptar amb grans regidors i regidores que sé que assumiran les noves responsabilitats amb èxit i sempre posant als molletans i les molletanes al centre de totes les actuacions”.

Les sis àrees del nou govern són:

–       Governança, Territori i Acció Climàtica, de la que serà coordinador Raúl Broto Cervera. Primer tinent d’alcaldessa.

–    Serveis personals i acció cívica, de la que serà coordinadora Mercè Pérez Piedrafita. Quarta tinenta d’alcaldessa.

–       Drets Socials, de la que serà coordinadora Ana M. Díaz Aranda. Cinquena tinenta d’alcaldessa.

–       Desenvolupament Econòmic i Innovació, que coordinarà Josep Monràs i Galindo. Sisè tinent d’alcaldessa.

–       Modernització i Qualitat de Serveis, que coordinarà Xavier Buzón Juan. Segon tinent d’alcaldessa.

–       Govern Obert  i Promoció de la Ciutat, que coordinarà Núria Muñoz Herrera. Tercera tinenta d’alcaldessa.

Juanjo Baños González i Juan Torrecilla Benítez són el setè i vuitè tinents d’alcaldessa respectivament. Baños serà el regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, Mobilitat i Ocupació. Torrecilla, per la seva part, serà el regidor de Gestió i Disciplina Urbanística, Recursos Humans i d’Atenció a la Ciutadania.

El cartipàs es completa amb Pepi Muñoz Pareja com regidora de Solidaritat, Cooperació, Salut Pública i Consum. Encarna Ortiz Jurado com a responsable de Turisme i Promoció de la Ciutat i Joventut. Paco Paradas Atroche, per la seva part, és el responsable de Paisatge Urbà i Manteniment de l’Espai Públic i coordinador de barris.