Mollet commemora al llarg de tot l’octubre el Dia Mundial de la Salut Mental

El dimarts 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals i lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades. Mollet se suma, un any més a aquesta jornada amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament i amb diferents accions i activitats durant tot el mes d´octubre.

L’acte central de les activitats previstes al llarg del mes d’octubre és la lectura del manifest que serà a les 12 h a les portes de l’Ajuntament. Hi participaran l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora de Salut Pública, Pepi Muñoz Pareja i l’entitat SuficientMent.

Programa d’activitats entorn al Dia Mundial de la Salut Mental

La  Taula Vallesana de Salut Mental i Addicions (TVSMiA), de la qual l’Ajuntament de Mollet del Vallès en forma part, ha organitzat un programa d’activitats que es realitzarà durant el mes d’octubre amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la salut mental, lluitar contra l’estigma i donar visibilitat a les persones amb problemes de salut mental.

Les activitats que es duran a terme a Mollet són les següents: 

·         8 d´octubre: A les 18 h, Concert Solidari per la salut mental al jardinet de Casal Cultural.

·         Del 16 al 27 d´octubre: Exposició de fotografia al Centre Cívic de Can Borrell.  

·         18 d´octubre: Presentació del llibre de Sergio Nevot, La vida de una persona con TEA. A les 18 h al Centre Cultural La Marineta.

·         19 d´octubre:  A les 17 h. Acte de lliurament dels premis de la 15a edició del concurs literari per la salut mental al Centre Cívic de Can Borrell.

·         28 d´octubre: A les 11 h, zumba per la salut mental al Parc de les Pruneres.