Mollet celebra la 2a Festa de la Infància al Parc de Can Mulà

L’Ajuntament de Mollet del Vallès celebrarà aquest proper cap de setmana la segona Festa de la Infància coincidint amb el Dia Internacional de la Infància que es va celebrar aquest dilluns dia 20 de novembre. Una festa on els protagonisme serà per als nens i les nenes de la ciutat  i les seves famílies, i que comptarà amb tallers educatius, espais de jocs i espectacles infantils de música, entre altres activitats.

La festa de la Infància se celebrarà aquest dissabte al parc de Can Mulà de 10.30 a 14 h i de 15.30 a 18 h. Durant tot el dia hi haurà zones de tallers i de jocs, activitats i un espai per a primera infància de 0-3 anys. Destaca l’espectacle d’animació de Rah-Mon Roma i Cía a les 12 h per cantar i ballar en família i un mural gegant amb indrets destacats de Mollet on els nens i les nenes seran ‘artistes per un dia’ i podran pintar-lo.

La pallasa La Churry serà la mestra de cerimònies a la Festa i hi haurà servei de bar i de dinar que anirà a càrrec de l’entitat La Xarxa.

A les 12 h, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé i Estela Mas Cagide, regidora d’Infància, llegiran un manifest en motiu del Dia Internacional de la Infància.

Per la regidora d’Infància, Estela Mas Cagide, “Mollet està compromesa amb els nens i les nenes i les seves famílies i aquesta segona Festa de la Infància és un clar exemple. Destinem molts esforços en treballar i avançar en les polítiques d’infància per conscienciar i promoure espais per gaudir en família a la nostra ciutat“.