Moltes activitats a Mollet per commemorar el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat

Mollet va commemorar divendres al migdia el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat amb amb la lectura del manifest al pati del Centre Ocupacional del Bosc. Aquest va ser l’acte central d’un ampli programa d’activitats organitzats per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats.

A l’acte central del dia de les persones amb discapacitat d’aquest divendres 1 de desembre al pati del Centre Ocupacional del Bosc no únicament es va fer la lectura del manifest sino que es van presentara les samarretes que s’han creat a través del dibuixos dels centres. També es va poder veure una exposició de tots els dibuixos. Hi participen el CDIAP, EMEE Can Vila, CO del Bosc, CET Alborada i centre de dia – residència La Vinyota.

Aquest any s’ha dut a terme una activitat als diferents centres on l’alumnat i els i les usuàries han fet un dibuix amb el lema d’enguany, “TOTS IGUALS, TOTS DIFERENTS”. De tots els dibuixos de cada centre se n’ha escollit un que s’imprimirà en una samarreta que es vendrà al públic. Aquesta samarreta també es podrà comprar a les fires de Sant Ponç i a la Fira d’Artesans.

Durant el mes de desembre també es representaran les funcions de teatre que fan a l’Escola Can Vila (12 i 14 de desembre a les 14.45 h a Can Gomà) i al Centre Ocupacional del Bosc (19 de desembre al menjador del CO del Bosc a les 14.30 h).