Joves i majors de 65 anys de Mollet ja poden demanar les ajudes al lloguer

L’Oficina Local d’Habitatge de Mollet del Vallès ha obert dues convocatòries d’ajudes destinades a facilitar l’accés i la permanència en habitatge als joves de 35 anys o menys i a les persones majors de 65 anys. Ambdós programes són impulsats per la Generalitat de Catalunya i han rebut l’atenció de molts ciutadans.

Fins el proper 12 d’abril, els joves de Mollet del Vallès tenen l’oportunitat d’optar a subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús. Aquestes ajudes estan orientades als joves en risc d’exclusió residencial i han de sol·licitar-se abans de les 15 hores. No es concediran per ordre d’arribada, sinó que es tenen en compte les valoracions dels expedients per a la concessió.

D’altra banda, els residents majors de 65 anys també tenen una oportunitat similar amb una convocatòria que finalitza el 27 de març. Les subvencions per al pagament del lloguer estan destinades a persones titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús que tingui el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

De manera semblant a la convocatòria per als joves, les sol·licituds es poden presentar fins a les 15 hores del 27 de març, i la concessió no es basa en l’ordre d’arribada, sinó en la valoració dels expedients.

Per obtenir més informació i sol·licitar cita prèvia, es pot contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Mollet pels següents canals: bhabitatge@molletvalles.cat, 630 189 016 (telèfon i WhatsApp), 659 303 945 (telèfon i WhatsApp), 676 101 742 i 649 611 924.

És important destacar que per a tràmits presencials és necessari sol·licitar cita prèvia. Ambdues ajudes representen una oportunitat crucial per millorar les condicions d’habitatge per a joves i persones grans a Mollet del Vallès.