L’Ajuntament de Mollet s’adhereix un any més a l’Hora del Planeta 

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix a la campanya de l’Hora del Planeta que se celebra aquest dissabte 23 de març i apagarà els llums d’alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics entre les 20.30 i les 21.30 h. El propòsit d’aquesta iniciativa és conscienciar a la societat sobre la necessitat d’adoptar mesures per fer front a la crisi  climàtica amb una apagada elèctrica voluntària durant una hora. 

Amb aquesta adhesió, Mollet del Vallès formarà part d’una iniciativa on participen milers de ciutats de fins a 200 països d’arreu del món. L’objectiu d’aquest acte simbòlic adreçat a la lluita contra el canvi climàtic és conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’adoptar mesures per reduir les emissions contaminants, així com estalviar energia i reduir la contaminació lumínica. 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet, seguint amb les seves polítiques adreçades a la sostenibilitat adoptant mesures d’eficiència energètica i de reducció d’emissions, apagarà els llums d’alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics el proper dissabte 23 de març entre les 20.30 i les 21.30 h.

Els edificis seran :

·Campanar de l’Església

·Font modernista de Prat de la Riba

·La Rotonda d’El Calderí

·La Rotonda de La Vinyota

La regidora de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Noa Monràs González, ha volgut recordar que “l’any passat ha estat el més càlid de la història des que es tenen registres, una mostra més de les serioses amenaces que estan provocant la crisi climàtica i la pèrdua de diversitat” i davant d’aquesta emergència “Mollet seguirà amb el seu compromís ferm en la lluita contra la crisi climàtica amb actuacions concretes i amb adhesions a iniciatives com aquesta Hora del Planeta”.