Mollet declara set equipaments municipals com refugis climàtics i els tindrà oberts tot l’estiu

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit declarar set equipaments municipals com a refugis climàtics que proporcionin condicions de confort tèrmic i seguretat a la població pensant especialment en aquells grups més vulnerables. Aquests espais romandran oberts durant tot l’estiu per a refugiar-se durant la calor. Són espais interiors que se sumen als cinc refugis bioclimàtics exteriors com són la Dona d’Aigua i els parcs de Plana Lledó, dels Colors, dels Pinetons i de les Pruneres   

Amb l’arribada de l’estiu, Mollet del Vallès posa a disposició de la ciutadania dotze refugis climàtics per fer front a les altes temperatures.

Es tracta de diferents equipaments municipals de la ciutat i que estan oberts a tota la ciutadania, especialment a les persones més vulnerables com la gent gran, famílies amb nadons o persones amb malalties cròniques, sempre que no requereixin assistència sanitària.  

Són espais climatitzats als quals s’accedeix de forma gratuïta.

Refugis climàtics interiors

Ajuntament de Mollet del Vallès. 

CIRD Joana Barcala. 

Biblioteca de Can Mulà – Jordi Solé Tura.

Mercat Municipal.

Escola Joan Salvat Papasseit 

Comissaria de la Policia Municipal.

Museu Abelló.

Refugis climàtics exteriors

Dona d’aigua. 

Parc de Plana Lledó. 

Parc dels Colors. 

Parc dels Pinetons. 

Parc de les Pruneres.